Foto op canvas: een leuk cadeau

Wanneer u uw naasten wilt verrassen met een leuk en uniek kado, dan is een foto op canvas een heel leuk idee. Elke foto kan zo worden omgetoverd tot een prachtig schilderij. Tegenwoordig is het heel erg simpel om een foto op canvas online te kopen. Er zijn namelijk verschillende websites die deze dienst aanbieden. Het enige dat u hoeft te doen is de foto op te sturen. Deze wordt vervolgens gecheckt door de professionals, want een foto dient aan een aantal voorwaarden te voldoen. Denkt u bijvoorbeeld aan de juiste kleuren en het juiste formaat. Wanneer alles is goedgekeurd, wordt uw foto op canvas gedrukt en krijgt u deze zo snel mogelijk thuisbezorgd.

De mogelijkheden van een foto op canvas

Er zijn veel mogelijkheden omtrent een foto op canvas. U kunt kiezen voor de normale kleurenfoto. U levert in dat geval een foto aan en deze wordt exact op die manier op canvas gedrukt. Het is ook mogelijk om een accentkleur te kiezen. In dat geval wordt er een item of kleur uitgelicht, wat een zeer speels en creatief effect over het canvas legt. Verder kunt u kiezen voor sepia of zwart/wit. Ook is het mogelijk om een drieluik te creëren. De drie verschillende doeken sluiten dan perfect op elkaar aan, terwijl ze toch aan de randen doorlopen. Dat is een leuk detail. Ook kan er een popart effect over de foto worden gelegd, en kan er gekozen worden voor een popart effect. Kortom: u heeft zeer veel mogelijkheden omtrent de foto op canvas. 

Een cadeaubon in uw kerstpakket?

Wanneer u op zoek bent naar leuke en originele kerstpakketten ideeen, dan is het wellicht een goed idee om een cadeaubon voor een foto op canvas (zie bv de mogelijkheden van een foto op canvas van Kerstpakketten Stop) te geven. Zo krijgen de werknemers een eigen keuze en kunnen ze zelf een foto kiezen die zij graag op canvas gedrukt zouden willen hebben. Dit is dus een zeer leuk idee voor een uniek en origineel kerstpakket cadeau. Kijk voor aanbiedingen bijvoorbeeld hier:

copyright 2015 uwschilderij.nl