Online schilderij kopen

Tegenwoordig zijn er diverse mogelijkheden om online schilderijen te kopen. Dit is erg handig, want u hoeft u huis niet meer uit om kunst aan te schaffen. Tevens is de keuze veel groter, want het hele wereldwijde web is uw galerij. Er zijn verschillende soorten websites waarop u uw favoriete schilderijen kunt kopen. Wij bespreken er een aantal zodat u een gedegen keuze kunt maken. 

Etsy

Een zeer goede manier om online kunst te kopen, is via Etsy. Dit is eigenlijk een soort marktplaats waar artiesten, kunstenaars en creatievelingen hun producten aanbieden. Op deze websites vindt u ook een ruim assortiment schilderijen. Het fijne hiervan is dat dit geen zeer bekende kunstenaars zijn, wat dus betekent dat u veelal zeer vriendelijke prijsjes tegenkomt op Etsy. U kunt eenvoudig filteren op bepaalde kenmerken zoals bijvoorbeeld olieverf, acryl verf, portret, waterverf en landschap. Zodoende vindt u vast en zeker een schilderij dat aan uw wensen voldoet.

Online schilderijen winkel

Wilt u het liefste een schilderij kopen bij een webshop met een snelle levering, dan zijn online schilderijen shops een goede optie. U kunt veelal selecteren op artiest of onderwerp. Tevens kunt u bij zulke shops terecht voor reproducties van bekendere schilders, maar dan tegen een zeer voordelige prijs. 

Online kunstveiling

Het veilingprincipe is vast bekend bij u: tegen opbod worden items verkocht en degene met het hoogste bod op het moment dat de veiling eindigt, heeft het product gekocht. Kunstveilingen op het internet zijn iets minder bekend, maar het is wel een zeer goede manier om online schilderijen te kopen. Werken van bekende en minder bekende schilders passeren de revue, dus er is voor ieder wat wils.

Benader de kunstenaar rechtstreeks

Een zeer effectieve manier om kunst te kopen, is door de kunstenaar in kwestie rechtstreeks te benaderen. Dit kan bijvoorbeeld via zijn/haar website of via een online galerij waarbij de kunstenaar is aangesloten. Direct contact is erg effectief, en het geeft u ook meteen een band met de kunstenaar. Wellicht houdt hij u op de hoogte wanneer er nieuwe werken zijn verschenen waarin u interesse zou kunnen hebben. 

Artikelen

Online schilderij bestellen

Wil jij graag je huis of een andere ruimte opvrolijken of versieren met een schilderij? Ben je inspiratieloos en heb je echt hulp nodig bij het maken of uitkiezen van een schilderij? Lees dan vooral verder en ontdek hoe jij online een schilderij kan bestellen.

Online schilderij aanbieders

Wanneer je gaat zoeken op inte

Lees meer...

Schilderijen met korting

Bent u op zoek naar goedkope schilderijen? Wist u dat u heel veel schilderijen met korting kunt krijgen? Zo is het bijvoorbeeld vaak goedkoper om een schilderij online te kopen, dan in een fysieke winkel. Dit komt omdat er voor online winkels bijvoorbeeld geen dure etalage of hal nodig is om de kunst op te slaan en uit te stallen. Daarnaast b

Lees meer...

Foto op canvas: een leuk cadeau

Wanneer u uw naasten wilt verrassen met een leuk en uniek kado, dan is een foto op canvas een heel leuk idee. Elke foto kan zo worden omgetoverd tot een prachtig schilderij. Tegenwoordig is het heel erg simpel om een foto op canvas online te kopen. Er zijn namelijk verschillende websites

Lees meer...

Canvas schilderijen online kopen

Een schilderij is een prachtig item voor aan de muur. Het geeft een ruimte meteen een hele andere uitstraling. Schilderijen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten: van zeer abstracte vormen tot prachtige gedetailleerde landschappen, en van geweldige portretten tot magnifieke stillevens. Er is dus veel keuze op het gebied van schilderije

Lees meer...

copyright 2015 uwschilderij.nl