Online schilderij schilderen

Tegenwoordig zijn er veel kunstenaars die online schilderijen schilderen. Vaak gebeurt dit in een programma als photoshop. Dit programma is gemaakt om foto's te bewerken, maar de echte creatievelingen kunnen ook eenvoudig schilderijen creëeren in dit programma. Op een blank canvas gaan deze kunstenaars in de weer met diverse brushes en kleurtjes, met als resultaat een foto-realistisch kunstwerk. Er zijn diverse online schilders die op deze manier prachtige schilderijen creëren. 

Nico DiMattia

Één van de bekendste online schilders is Nico DiMattia. Deze creatieveling heeft al vanaf dat hij kind was interesse gehad in kunst. Op zijn 15de bracht hij een stripboek uit en door zijn passie voor tekenen besloot hij te gaan studeren aan de Cinema & TV school op de Cordoba Universiteit. Uiteindelijk maakte hij zijn eerste speedpainting met acrylverf op een muur. Later stapte hij over op Photoshop tekeningen. Hij plaatste filmpjes van zijn kunst op YouTube, welke in totaal 55 miljoen keer werden bekeken. Momenteel werkt hij als een freelance illustrator voor diverse bedrijven over de hele wereld. Tevens neemt hij opdrachten aan van particulieren voor gepersonaliseerde tekeningen. 

 

Bestel uw eigen schilderij

Bij diverse kunstenaars zoals Nico DiMattia kunt u een schilderij laten maken. Dit schilderij wordt gemaakt door middel van photoshop en u krijgt het vervolgens opgestuurd. Eventueel kunt u zelfs een filmpje ervan laten maken, zodat u precies ziet hoe uw schilderij tot stand is gekomen. Vaak werken deze kunstenaars op basis van foto's. Dus wanneer u een foto opstuurt, maken zij er een schilderij van. Er zijn ook kunstenaars die ouderwets met doek en verf te werk gaan en daarmee een schilderij op maat voor u maken. Via Google zijn talloze kunstenaars te vinden die op bestelling werken. Zo krijgt u een uniek en persoonlijk schilderij in uw huis.

copyright 2015 uwschilderij.nl