Een online platform over schilderijen

Het team achter UwSchilderij.nl heet u van harte welkom op deze website. Wij bieden u een platform met allerlei informatie over schilderijen en schilderkunst. Deze website is opgezet voor en door kunstliefhebbers. Schilderijen zijn namelijk een manier om uw huis en tuin te verfraaien, maar tegelijkertijd is het een manier om uzelf creatief en intellectueel uit te dagen. Kunst brengt namelijk wat teweeg in mensen en het zit in onze natuur om te willen begrijpen wat de kunstenaar daadwerkelijk heeft bedoeld. Schilderkunst is dus van onschatbare waarde in onze huidige cultuur. 

De voordelen van schilderkunst 

Wij zijn zelf niet alleen bewonderaars van schilderijen, wij zijn ook zelf bezig met het maken van kunst. Schilderen brengt ons kalmte en het maakt ons stressvrij. Alle innerlijke onrust verdwijnt en we kunnen helemaal opgaan in ons schilderij. Dat maakt schilderen voor ons een leuke hobby. We maken portretten, landschappen en abstract. Wij nemen onze kwasten alleen te hande als hobby, dus onze schilderijen zijn niet te koop. Wel willen we u graag informeren over het aankopen van schilderijen. 

Hartelijk dank voor uw bezoek aan uwschilderij.nl!

Deze website is dus een platform met allerlei informatie omtrent het maken van schilderijen, soorten schilderkunst en informatie over kunst schilders en galerieen (oa telefoongids --> ism de telefoongids van Bedrijfstelefoongids & aanschaftips). Wij proberen een zo compleet mogelijk beeld te schetsen, maar het is mogelijk dat dit niet altijd lukt. Voor opmerkingen of suggesties kunt u zodoende contact met ons opnemen. We proberen uw relevante tips ten harte te nemen en indien mogelijk in uwschilderij.nl te verwerken. Via de contactpagina kunt u het contactformulier invullen om met ons in contact te komen. Hartelijk dank voor het bezoek en wij wensen u veel leesplezier op uwschilderij.nl! 
copyright 2015 uwschilderij.nl